Hoe het beste in zilver te beleggen

Hoe het beste in zilver te beleggen

Het “Hoe te investeren in zilver” -tijdperk van edelmetalen is nog maar net begonnen. Het feest zal dit decennium doorgaan. Welke algemene aanwijzingen spreken voor een verdere stijgende markt in edelmetalen en welke andere beïnvloedende factoren zouden deze kunnen drijven?

Nu allereerst naar de huidige situatie: de centrale banken laten ondertussen, gedreven door corona en de economische gevolgen, enorme hoeveelheden geld de markt instromen. Hierdoor verliest geld steeds meer aan koopkracht en hebben mensen steeds minder geld op zak. Elke zesde Duitser alleen al moet 40% van zijn netto huishoudinkomen aan huur aftrekken. 40% van de gepensioneerden ontvangt een pensioen van minder dan € 1000. De situatie zal eerder verslechteren en de samenleving zal steeds meer opsplitsen in rijk en arm. Door de hoge belastingdruk brokkelt de middenklasse steeds verder af. Het enige alternatief is om uw spaargeld te beschermen tegen de op handen zijnde confiscaties en socialistische tendensen, aldus Florian Müller.

Hoe kunt u het beste in zilver beleggen?

De inflatie zal de komende maanden verslechteren door de uitbreiding van de balans zoals hierboven beschreven. Een bezoek aan een pizzeria voor twee kost tegenwoordig minimaal € 30-40. De meeste mensen verdienen slechts € 1500-2500 netto. Waar is er nog lucht om veel te besparen? Het geld wordt steeds minder waard op de girorekening. We zien een explosieve groei in aandelen, onroerend goed en edelmetalen.

In deze omgeving profiteren mensen die al onroerend goed verhuren, een goede aandelenportefeuille hebben en ook grote voorraden edelmetalen, hiervan. Daarentegen sterft de economie geleidelijk. De middenklasse wordt vernietigd en de faillissementsvertraging duurt voort. De schuld stijgt enorm. We hebben nu een totale activa van respectievelijk meer dan $ 7 biljoen en meer dan 4 biljoen euro aan de ECB en de FED. Het lage rentebeleid kan niet worden gewijzigd en zal de komende maanden en jaren nog verder in het rood glijden. De onteigening van de burgers zal doorgaan en in de loop van de tijd versnellen.

De belastingheffingen en de toenemende financiële repressie zijn een verdere beperking van de financiële vrijheid en de vermogensopbouw, die zonder basisuitrusting steeds moeilijker wordt. Zijn plan: zodra het geld als salaris op de rekening belandt, moet het opnieuw worden toegewezen aan edelmetalen, idealiter geautomatiseerd via een spaarplan en ETF- en aandelenspaarplannen. Naar zijn mening is er geen betere voorzorgsmaatregel.

Gevolgtrekking

We gaan een vreemd tijdperk binnen waarin burgerlijke vrijheden steeds meer worden beperkt. De economie zal in de herfst op ons blijven drukken en mocht er een tweede lockdown komen, dan zal dat de nek van de Europese economie breken. Speciale belasting, vermogensbelasting en verplichte hypotheken zorgen voor onrust bij beleggers. De Duitse autofabrikanten lopen terug en ik hoef niets meer te zeggen over de digitalisering in Duitsland.

Bron: Dekritischebelegger.nl

Meer nieuws over beleggen en zilver