Zoetermeer

Zoetermeer

Ons Goudwisselkantoor is gevestigd aan de Plaats 21 in Zoetermeer. U kunt hier vrijblijvend uw goud en zilver laten taxeren en verkopen. Alle taxaties worden gedaan bij ons Goudwisselkantoor in Zoetermeer door een erkende taxateur.

Adres
Plaats 21
2711 AW Zoetermeer
Tel. 079 - 302 00 04
zoetermeer@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 09:30 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur

Zo werkt goud inwisselen in Zoetermeer

U bent welkom in ons kantoor in het centrum van Zoetermeer, op Plaats 21a. Onze vaste taxateur ontvangt u persoonlijk. In een discrete taxatieruimte kunt u onder genot van een kopje koffie zien hoe hij uw gouden kostbaarheden test en de waarde ervan bepaalt. U ontvangt een scherp aanbod om uw goud in te wisselen. Ben u geheel tevreden? Dan verkoopt u het goud én betalen we u direct uit. Dat kan in contant geld of via een bankoverschrijving als u dat liever heeft.

U ziet: goud inwisselen bij goud inkoop specialist van Zoetermeer is eenvoudig!  

Zonder afspraak uw goud verkopen of taxeren

Om uw goud te verkopen of te laten taxeren kiest u zelf het moment dat u het beste uitkomt. U mag een afspraak maken, maar zonder afspraak langskomen kan ook. Dankzij de ruime openingstijden van ons kantoor bent u de hele week in de gelegenheid om met uw goud langs te komen. Heeft u liever een afspraak? Neem dan contact op door te bellen naar tel. 079 – 302 00 04. Of plan uw afspraak via de afsprakenbutton op deze pagina.

Tip: voor het verkopen van goud is een geldig legitimatiebewijs verplicht. Neem deze meteen mee als u ons kantoor bezoekt.

Goud inwisselen bij Goudwisselkantoor: dit zijn uw voordelen

Als u uw goud verkoopt bij Goudwisselkantoor kunt u rekenen op:

  1. Gratis taxatie en vrijblijvend advies
  2. Altijd beschikbaar: ruime openingstijden
  3. Een afspraak maken is niet nodig
  4. Deskundigheid: ruim 35 jaar ervaring in edelmetalen
  5. Discrete afhandeling voor uw privacy
  6. Direct betaling: contant of per bank
  7. Kantoor Zoetermeer uitstekend bereikbaar

Aarzel niet en kom vandaag nog langs voor een taxatie van uw kostbaarheden!

Goudwisselkantoor Zoetermeer uitstekend bereikbaar

Het Goudwisselkantoor is gevestigd in het centrum van Zoetermeer, op Plaats 21a. Komt u met de auto, dan kunt u op loopafstand uw auto parkeren: in de parkeergarages Stadshart Zoetermeer (P1), Bovenlangs (P2) of Amsterdamstraat (P5). P1 en P2 zijn het dichtstbijzijnde en P5 is op ca. 5 minuten loopafstand.

Met het openbaar vervoer is het Goudwisselkantoor eveneens goed bereikbaar. De Tramhaltes Zoetermeer West en Stadhuis zijn op ca. 5 – 7 minuten loopafstand.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We brengen het inwisselen van uw goud graag binnen uw handbereik!

Goudwisselkantoor: ervaren in edelmetalen

Uw goud verkoopt u niet zomaar. U zoekt een vertrouwd adres waar men kennis van zaken heeft. Bij Goudwisselkantoor Zoetermeer vindt u dat.

>   ruim 35 jaar ervaring in goud, zilver en munten
>   meer dan 100 locaties in Nederland, België en Duitsland
>   specialist in goud en zilver inkoop

Goudwisselkantoor is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar actief is in het in- en verkopen van goud, zilver en verzamelobjecten. Dat doen we op ruim 00 locaties in diverse landen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we kennis in huis van alle mogelijke soorten goud en andere kostbaarheden. Dagelijks helpen we vele klanten met het kopen, verkopen en verpanden van hun waardevolle voorwerpen.

Bezit u naast uw gouden juwelen ook (merk)horloges, edelstenen of verzamelobjecten zoals munten of bankbiljetten? Ook deze kunt u bij Goudwisselkantoor laten taxeren en verkopen. U kunt dus met alles terecht op één adres. Wel zo gemakkelijk.

Meer dan goudinkoop

Bij Goudwisselkantoor kunt u ook terecht voor het wisselen van vreemde of oude valuta en de aankoop van beleggingsgoud en -zilver.

Uw goud verkopen in Zoetermeer? Kom langs!

We ontvangen u graag in Goudwisselkantoor Zoetermeer. Ook als u in Moerkapelle, Benthuizen of Stompwijk woont is ons kantoor heel goed bereikbaar. Maak vandaag nog een afspraak of kom gewoon langs!

Duizenden tevreden klanten gingen u voor

Hoe kunnen we u helpen?

Wilt u nog meer informatie over het verkopen van goud?
> Lees alles over goud verkopen

Alle Goudwisselkantoren bij u in de buurt
> Zoek een kantoor dichtbij Zoetermeer