Helmond

Helmond

Ons Goudwisselkantoor is gevestigd aan de Zuid Koninginnewal 95 in Helmond. U kunt hier vrijblijvend uw goud en zilver laten taxeren en verkopen. Alle taxaties worden gedaan bij ons Goudwisselkantoor in Helmond door een erkende taxateur.

Adres
Zuid Koninginnewal 95
5701 NS Helmond
Tel. 049 - 274 60 05
helmond@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 09:30 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur

Zo werkt goud verkopen in Helmond:

Dat goud verkopen in Helmond eenvoudig is, ervaart u bij Goudwisselkantoor.

 • U bent de hele week welkom
 • Een afspraak is niet nodig: stap gerust binnen.
 • We ontvangen u persoonlijk.
 • Onze taxateur beoordeelt uw goud in uw bijzijn en berekent voor u de waarde.
 • Is alles naar tevredenheid? Dan kopen wij uw goud graag van u in.
 • We betalen u meteen uit, contant of per bankoverschrijving.

Kom vandaag nog langs voor het taxeren en verkopen van uw goud.

>> Bekijk uw route naar het kantoor.

Taxatie is gratis en vrijblijvend 

Bij Goudwisselkantoor taxeren we uw gouden voorwerpen vrijblijvend én gratis! Dus heeft (oude) gouden sieraden, munten of baren en overweegt u deze te verkopen? Kom dan naar ons kantoor aan de Zuid Koninginnewal 95. 

Heeft u een officieel taxatierapport nodig voor de verzekering of een nalatenschap? Dit verzorgen wij ook voor u. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Neem voor informatie hierover contact met ons op. 

Taxatie in alle rust en privacy 

Bij Goudwisselkantoor hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. We helpen u daarom niet aan een loket, maar in een discrete ruimte met alle aandacht voor u en uw kostbaarheden. We geven u graag deskundig en vrijblijvend advies over het verkopen van uw goud. Als u overgaat tot verkoop, dan krijgt u zonder bijzijn van anderen het geld uitgekeerd. Een prettig idee.

U kunt alle soorten goud inwisselen 

Goud is het meest bekend in de vorm van sieraden, munten en baren (ook wel goudstaven genoemd). Bij Goudwisselkantoor hebben we meer dan 3 decennia ervaring in edelmetalen. U kunt dus alle soorten goud verkopen in Helmond. Dat kan een enkele gouden ring zijn, een grote hoeveelheid sieraden of kapotte exemplaren. Natuurlijk kunt u ook terecht met (sieraden)goud uit Suriname, Turkije, Marokko, China, enzovoort.  

Bekijk uw route naar kantoor Helmond

Goudwisselkantoor Helmond zit op een centrale locatie aan de rand van het centrum in Helmond, vlakbij de Sint-Lambertuskerk. U kunt uw auto op loopafstand parkeren langs de Zuid Koninginnewal of in de parkeergarages Doorneind of Kluisstraatparking. U bent dan binnen 5 minuten bij ons kantoor.   

Reist u met het openbaar vervoer? Schuin tegenover het kantoor is bushalte Koninginnewal, waar buslijn 51 stopt. Bushalte Kassteeltraverse is ook op loopafstand, waar bus 25, 55 en 150 passeert.

plan uw route

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Meer over Goudwisselkantoor 

Goudwisselkantoor is een Nederlands familiebedrijf. Dagelijks taxeren, kopen en verkopen we edelmetalen in meer dan 100 locaties in Nederland, België en Duitsland.

 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Gratis taxatie
 • Contante betaling
 • Oog voor uw privacy
 • Alles onder één dak
 • 100+ locaties: altijd een kantoor dichtbij

Wat we nog meer doen 

Bij Goudwisselkantoor Helmond kunt u meer dan alleen (oud) goud verkopen. Onze ervaring in edelmetalen en kostbaarheden is breed. We kopen en verkopen ook zilver, platina en palladium. We kopen diamanten, horloges en verzamelobjecten (munten en bankbiljetten). Ook kunt u terecht voor het wisselen van buitenlandse valuta. Doordat we de markt goed kennen, weten we uw edelmetalen en andere kostbaarheden op juiste waarde te taxeren. U kunt dus met al uw kostbaarheden terecht op één adres. Wel zo gemakkelijk. 

Uw goud verkopen in Helmond? Kom langs! 

Ontdek wat u kostbaarheden waard zijn. Kom vandaag nog langs of maak een afspraak. U bent van harte welkom.