Kluis huren voor waardevolle spullen

‘Waarom zou ik een kluis huren?’ Een vraag waar veel mensen over nadenken. Begrijpelijk, want iedereen heeft wel iets van waarde in bezit. Dat kunnen speciale sieraden, goud of zilver zijn of goudbaren als belegging. Deze waardevolle tastbare beleggingen krijgen meestal een speciaal plekje in uw woning of bedrijf. Maar is dit (nog) wel een veilige bewaarplaats? 

ALLES OVER KLUISVERHUUR

Risico’s zijn groot

Inbraak en diefstal, maar ook brand- en waterschade zijn uw grootste vijanden. Zolang u uw kostbaarheden thuis opslaat zijn deze risico’s groot. Zelfs met een privékluisje in uw huis of bedrijf. Het is niet voor het eerst dat inbrekers er met een volledige kluis vandoor gaan.

De meest veilige oplossing: een kluis huren

Een kluis huren is de meeste veilige oplossing voor uw kostbaarheden. Ze zijn dan maximaal beschermd én verzekerd tegen inbraak, diefstal, brand- en waterschade. Over uw kostbaarheden wilt u zekerheid en gemoedsrust. Bij Goudwisselkantoor krijgt u dat. Zowel voor langdurige opslag van uw eigendommen als voor korte termijn opslag tijdens vakanties, een verhuizing of verbouwing bijvoorbeeld.

kluis om goud in te bewaren