Ukkel

Ukkel

Goud verkopen in Ukkel

Zoekt u een vertrouwd adres in Ukkel om uw goud te verkopen? Dan bent u bij Goudwisselkantoor Ukkel van harte welkom. Goud verkopen is voor u misschien geen dagelijkse bezigheid. Daarom helpen we u graag op een persoonlijke manier. Dat is al meer dan 30 jaar onze aanpak. U ontvangt van ons een gratis en vrijblijvende taxatie van uw gouden bezittingen én we doen u een ernstig prijsaanbod. Is alles naar tevredenheid en wilt u het goud verkopen? We betalen u dan direct uit. Aarzel niet en kom vandaag nog langs voor een vrijblijvende taxatie van uw goud!

Adres
Alsembergsesteenweg 843
1180 Ukkel
Tel. 0032 2 808 69 83
uccle@comptoirdelor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur

TAXATIE OP AFSTAND? 

Lees meer informatie en vraag vandaag nog aan!
Bent u niet in de gelegenheid om bij ons op kantoor langs te komen? Vraag dan vandaag het gratis pakket 'Taxatie op afstand' aan. 

> Aanvragen  > Meer informatie
 

Hoe werkt verkopen van goud?

Uw goud verkopen bij Goudwisselkantoor Ukkel werkt eenvoudig. U hoeft vooraf geen afspraak te maken! U komt bij ons langs wanneer het u schikt. We ontvangen u dan persoonlijk in het kantoor aan de Alsembergsesteenweg 843. De taxateur neemt u vervolgens mee naar een discrete taxatieruimte. Hij beoordeelt in alle rust uw gouden voorwerpen. Daar bent u zelf bij aanwezig en kunt ondertussen genieten van een kopje koffie. Na de taxatie ontvangt u een ernstig prijsaanbod. Bij akkoord verkoopt u het goud en betalen we u direct uit: contant of per bankoverschrijving.  

Alle soorten goud verkopen in Ukkel

Bij Goudwisselkantoor Ukkel kunt u alle soorten goud verkopen. Allereerst de gouden sieraden en juwelen: nieuw, oud of stuk en zowel met als zonder edelstenen. Komt uw goud van ver? U kunt goud verkopen in Ukkel van over de hele wereld. Daarnaast koopt Goudwisselkantoor gouden munten (zoals Krugerrands en Leopolds), goudstaven, gouden horloges, gouden tanden en kronen en goudrestanten van juweliers. U ziet het: voor het verkopen van gouden voorwerpen bent u bij Goudwisselkantoor Ukkel aan het juiste adres.

Meer dan alleen goud verkopen in Ukkel

Goudwisselkantoor heeft meer dan 30 jaar ervaring in edelmetalen en verzamelobjecten. Dat brengt u voordelen. We kennen de markt en zijn bekend met veel soorten verzamelobjecten en edelmetalen. Dat betekent dat we ook uw (oude) munten, bankbiljetten, diamanten, (merk)horloges en alle soorten zilveren voorwerpen aankopen. Neem deze goederen dan ook zeker mee als u ons bezoekt voor het verkopen van uw goud.

Met zoveel ervaring in edelmetalen verkopen we natuurlijk ook gouden en zilveren munten en staven. We vertellen we u graag over de mogelijkheden van goudaankoop.

Uw route naar Goudwisselkantoor Ukkel

Goudwisselkantoor is gevestigd in het centrum van Ukkel. Met de auto is het kantoor vanuit bijvoorbeeld Linkebeek, Beersel en Watermaal in minder dan 20 minuten bereikbaar. U kunt de auto (betaald) parkeren op de Alsembergsesteenweg. Reist u met het openbaar vervoer? Met tramlijn 51 stapt u voor de deur van het Goudwisselkantoor uit. Bus N11 stopt daar ook (halte Globe).

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Goud verkopen in Ukkel maken we graag voor iedereen mogelijk.

Over Goudwisselkantoor

Goudwisselkantoor is een gedreven familiebedrijf, dat al ruim dertig jaar actief is in de aan- en verkoop van edelmetalen en verzamelobjecten. Dagelijks taxeren, kopen en verkopen we goud in circa tachtig locaties in Nederland en België. We helpen u graag bij het bepalen van de waarde van uw goud, zilver of verzamelobjecten.

Kom langs en ontdek hoeveel uw goud waard is!